10 minuter….

Med tio minuter är tanken från den nya borgerliga majoriteten i Vimmerby att vi ska lyfta i näringslivsrankingen. Men att se till att lokala företagare kan bygga bostäder och utvecklas säger man nej till. Företagsklimat byggs inte på ord utan handling.

Efter valet så blev det klart att kommunen ska leda av de tre återstående allianspartierna i kommunfullmäktige, Centern, Moderaterna och Kristdemokraterna. Allt skulle göras om och nu skulle alla vara med i processerna.

Företagsklimatet skulle bli mycket bättre var ett viktig del i de löften som framkom. Men löftet har hittills landat in i att varje kommunstyrelse ska inledas med tio (10) minuters information från näringslivsenheten. Men företagstomter, bostadsbyggande och förskola med nattis är det tyst om. Så resultatet är mer vackra ord och inte så mycket handling. Mer stopp för lokala företagsutveckling och långbänkar för att komma fram med planerna för en ny förskola som också måste rymma natt- och helgbarnomsorg.

1 Kommentar on “10 minuter….

  1. Dags att ändra ditt inlägg, eller?Sanningen är annorlunda idag.Kommer du att rätta till det du inte hängt med på?/Lennart N

Comments are closed.