1:a maj och Bajen fortfarande nummer 1

Då var det kväll och sidan är åter öppen. Hemkommen efter ett mycket bra 1:a majfirande i Vimmerby. Med löftet om en höjning av pensionerna på 600 kronor så kändes det i lyften. Under mandatperioden så har vi levererat mycket. Men den mediala bilden är inte lika ljus. Och att vi både i kommun, landsting och riket levererat klassisk socialdemokratiska politik som efterfrågas så lyfter vi inte i opinionen. Vi har en resa framför till den 9 september. 

Kommer försöka fram till valet ge lite kortare inlägg av blandad natur för att ni ska få följa min resa fram till valet. Det kommer vara valarbete, politik, resonerande, kultur och så är vi ju i den trevliga Bajentiden. Att Hammarby leder serien är något nytt och trevligt. En känsla som man kan vänja sig vid.

Jag kommer återkomma med funderingar kring samhället och dess utveckling fram till valet september 2018. Ibland mer funderingar än sanningar. Det är viktigt att vi åter får igång ett samtal om utvecklingen av politiken och inte bara kring vem som ska regera med vem. Dessutom tror jag att kulturen kommer kunna bli en het fråga i valrörelsen och hoppas han får rätt i det!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Om Peter Högberg 3515 artiklar
Socialdemokratisk opinionsbildare som inte alltid är korrekt, om ni frågar runt, men alltid Hammarbyare!