Att ställa om, istället för att ställa in…

Musik är självklart bäst live, men när det inte går så ställer man om så vi kan erbjuda flera musiken. Länsmusiken där jag är ordförande ställer om och finner nya digitala vägar att låta medborgare få musiken till sig.

När vi är en situation som denna med Covid-19 är kulturen viktigare än någonsin. I kulturen kan vi söka tröst. Vi kan få skratta och le och vi kan få styrka. Att då finna nya vägar för att nå ut med kulturen är en utmaning. Länsmusiken är vana att spela för publik och det ställer helt nya krav på våra musiker att få känslan när man inte har den direkta publikkontakten.

Vi har två vägar som man kan lyssna på våra verksamheter. Dels via vår kammarorkester Camerata Nordica live sida och sedan våra länsmusiknätet

Här kommer lite smakprov